Illustraties voor accountantbureau

Twee illustraties gericht gemaakt voor een presentatie van GBE Communicatie aan een anonieme grote partij.

De illustraties zouden niet de uiteindelijke vorm worden voor de positioneringscampagne. Het is een indicatie qua gevoel voor een fotoserie die gemaakt zou kunnen worden door Anton Corbijn. De foto’s zouden dan zwart-wit moeten zijn op het terugkerend object na. Dit object is in de kleur van de huisstijl kleur.

De accountant (rechtsvoor) neemt werk uit handen van de klant (erachter). Het is duidelijk dat deze klant zakelijk actief is. De achtergrond moet bij de klant passen.

Het eerste voorstel (hieronder) was een persoon van één van de foto’s van Anton Corbijn om de sfeer en gevoel van zijn foto’s te krijgen. Dit was te rauw en dus was het noodzaak om een stap terug te nemen.